Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Vloer met karakter

Een houten vloer is een vloer met karakter. Bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting begrijpen we dat elke houten vloer uniek is en jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Kies voor een donkere houten vloer of voor de moderne uitstraling van een lichte vloer; wij hebben het uitgebreide assortiment en de expertise om aan jouw wensen te voldoen.

Bezoek de showroom
Ontdek de voordelen van een houten vloer

✔ Als natuurproduct brengt het de warmte en schoonheid van de natuur in huis. ✔ Elke houten vloer is uniek en heeft zijn eigen karakter, waardoor je een persoonlijke touch aan je interieur kunt geven. ✔ Hout is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een verantwoorde keuze is voor de lange termijn. ✔ Het onderhoud van een houten vloer is eenvoudig en met het juiste advies blijft je vloer in optimale conditie. ✔ Mocht er onverhoopt schade ontstaan, dan is een houten vloer herstelbaar, waardoor je er nog langer van kunt genieten.

Hout in jouw woning

Kies je voor een zwevende vloer, dan zorgen we eerst voor een stevige ondervloer die de juiste basis biedt. Bovenop de ondervloer plaatsen we een isolerende laag, zodat je vloer optimaal geïsoleerd is. Dit zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor geluidsdemping en energiebesparing. Bij een vaste, verlijmde vloer bevestigen we de vloer rechtstreeks op de voorgestreken basisvloer. Deze methode zorgt voor maximale stabiliteit en duurzaamheid. Het resultaat is een vloer die jarenlang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Passende plinten

Ongeacht de legmethode die je kiest, werken we de vloer af met bijpassende plinten. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke afwerking, maar ook voor bescherming tegen stoten en vuilophoping.

Behandeld met liefde

Hout is een natuurproduct dat lang meegaat, mits het op de juiste manier wordt behandeld. Onze experts staan klaar om je uitgebreid onderhoudsadvies te geven, zodat je vloer in optimale conditie blijft en jarenlang plezier biedt. Met de juiste zorg en aandacht gaat jouw houten vloer moeiteloos de tand des tijds door.

Houten vloer kopen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout?

Bezoek onze showroom