Vadain

Ontdek de veelzijdige collectie met gordijnstoffen van Vadain

Advies over Vadain

Vadain gordijnen kopen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout

Vadain zet de kwaliteit van gordijnen en vouwgordijnen bovenaan. Mede daarom produceert Vadain hoogwaardige stoffen in eigen ateliers. Het resultaat is een gevarieerde collectie zachte raambekleding voor elke woonstijl. Noordermeer Wonen in Noordwijkerhoutheeft dit merk in de collectie.

Vadain raamdecoratie bij Noordermeer Wonen

Vadain heeft een veelzijdige collectie met gordijnstoffen, waarvan de mooiste gordijnen en vouwgordijnen in de eigen ateliers worden gemaakt. Je bent verzekert van hoge kwaliteit raambekleding, die niet alleen op maat gemaakt wordt, maar ook nog eens compleet naar wens is. Van modern of klassiek tot robuust of speels. Noordermeer Wonen adviseert je graag over de mooiste stoffen en designs bij jouw interieur.

Vadain heeft gevoel voor stijl en
sfeer 

Ieder voor- en najaar brengt Vadain een trendy collectie gordijnstoffen uit. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Het uitgebreide assortiment biedt voor iedere woonstijl sfeervolle kleurcombinaties. Je vindt de meest actuele collectie bij Noordermeer Wonen in Noordwijkerhout.

Vadain raambekleding: trendy en veelzijdig

Vadain staat bekend om haar veelzijdige stoffencollecties. Van modern en klassiek tot robuust en speels. Alles is mogelijk. Welke woonstijl je ook hebt, er is altijd een gordijn of vouwgordijn die past bij jouw woonwensen. Twee keer per jaar brengt Vadain een nieuwe, tijdloze collectie. Noordermeer Wonen adviseert je graag over de mooiste stoffen en dessins, die passen in jouw interieur.

Vadain gordijnen op maat in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout

Vadain maakt raamdecoratie volledig op maat en naar wens! Wil je een enkele plooi of een wave? Of ga je juist voor een strak paneelgordijn: alles is mogelijk. Net als Vadain gaat ook Noordermeer Wonen voor maatwerk en zorgt ervoor dat jouw raambekleding een eyecatcher in huis wordt. Ben je benieuwd naar de nieuwste collectie van Vadain? Bekijk dan alle stoffen van Vadain in de showroom van Noordermeer Wonen in Noordwijkerhout.

"Net als Vadain gaat ook Noordermeer Wonen voor maatwerk"

persoonlijk interieuradvies

Noordermeer Wonen, jouw Vadain specialist in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout.

Noordermeer Wonen is dé Vadain specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Vadain plooigordijnen, vouwgordijnen, ringgordijnen, wavegordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Noordwijkerhout naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Vadain bij Noordermeer Wonen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout

Plooigordijnen
Vouwgordijnen
Ringgordijnen
Wavegordijnen
Paneelgordijnen
Gevoerde gordijnen
Vlamvertragende gordijnen
Gordijnen met bijzondere confectie

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook