Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Vadain gordijnstoffen

Bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting in Noordwijkerhout ontdek je de veelzijdige collectie gordijnstoffen van Vadain, het merk dat bekend staat om kwaliteit en vakmanschap. Vadain produceert hoogwaardige stoffen in eigen ateliers, waardoor ze een gevarieerde collectie zachte raambekleding bieden die perfect past bij elke woonstijl. Kom langs en ontdek de voortreffelijke gordijnen van Vadain bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting in Noordwijkerhout.

Bezoek de showroom
Vanuit ons eigen atelier

Wij zijn dé specialist in hoogwaardige gordijnstoffen. Bij ons vind je een veelzijdige collectie gordijnen en vouwgordijnen, met de garantie van hoge kwaliteit en maatwerk. Zoek je een moderne, klassieke, robuuste of speelse uitstraling? Wij adviseren je graag over de mooiste stoffen en designs die perfect passen bij jouw interieur.

Vadain gordijnen voor stijl en sfeer in jouw interieur

De collectie gordijnstoffen van Vadain is geïnspireerd op de laatste interieurtrends, met twee keer per jaar een gloednieuwe collectie. Met een uitgebreid assortiment en sfeervolle kleurcombinaties biedt Vadain voor iedere woonstijl de perfecte raambekleding. Laat je adviseren door Noordermeer Woning- & Projectinrichting en vind de mooiste stoffen en dessins die passen bij jouw interieur.

Kom langs

Gordijnen van Vadain

Bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout ben je aan het juiste adres voor alles van Vadain. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan plooigordijnen, vouwgordijnen, ringgordijnen, wavegordijnen en meer! Bezoek onze showroom in Noordwijkerhout en samen bekijken we graag de mogelijkheden voor jouw huis.
Bezoek onze showroom

Noordermeer Woning- & Projectinrichting, jouw Vadain specialist in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout.

Noordermeer Woning- & Projectinrichting is dé Vadain specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Vadain plooigordijnen, vouwgordijnen, ringgordijnen, wavegordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Noordwijkerhout naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Maak een afspraak