Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

  • Op zoek naar een unieke vloer?

    Ontdek Allura vloeren van Forbo in Noordwijk, Lisse en Voorhout

Een Allura vloer van goede kwaliteit die bij jouw wensen past

Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (milieuvriendelijk linoleum), Novilon (zacht vinyl) en Allura (PVC-stroken). De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo worden geproduceerd met behulp van groene energie, waardoor jouw kamer wordt omgetoverd tot een stijlvolle ruimte. Milieuvriendelijk, geluiddempend en een robuuste uitstraling - elke vloersoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen, zodat er altijd een vloer is die aan jouw behoeften voldoet. Forbo is trots op het produceren van hoogwaardige producten met Nederlands design, waarbij milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Ben je op zoek naar een duurzame vloer van linoleum, vinyl of PVC? Kom dan langs bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting in Noordwijkerhout en ontdek ons uitgebreide assortiment.?

Ontdek Allura
Kwaliteit gegarandeerd met een Allura-vloer

Koop jouw Allura-vloer met 15 jaar garantie bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting Allura is ook een merk van Forbo en is verkrijgbaar bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting. Allura biedt PVC-strokenvloeren, waaronder populaire opties zoals een visgraatpatroon. Met Allura krijgt jouw vloer een authentieke uitstraling, met een keuze uit dertig hout- en steendessins.

Voordelen van een Allura-vloer
  • Robuuste en verouderde uitstraling
  • Lijkt op echt hout of steen
  • 15 jaar garantie
  • Keuze uit dertig dessins

Zorgeloos genieten met het brede Allura assortiment

We bieden een breed assortiment Allura en meer! Bezoek onze showroom in Noordwijkerhout om de mogelijkheden voor jouw huis te ontdekken. Zodra je een keuze hebt gemaakt, installeren wij jouw op maat gemaakte Allura-vloer perfect!

Kom langs in onze showroom

Noordermeer Woning- & Projectinrichting, jouw Allura specialist in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout.

Noordermeer Woning- & Projectinrichting is dé Allura specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Allura en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Noordwijkerhout naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw Allura vloer perfect op maat!

Maak een afspraak