Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woninginterieurspecialist in regio Noordwijkerhout

De beste keuze voor de toekomst

Ontdek de toekomst van vloerbedekking met onze Marmoleumvloeren - een meesterwerk van duurzaamheid en stijl! Gemaakt met natuurlijke en hernieuwbare materialen, biedt Marmoleum niet alleen een prachtige esthetiek voor je ruimtes, maar ook een eco-vriendelijke keuze voor het milieu.

Bezoek de showroom
Natuurlijk de beste

Wat maakt Marmoleum zo bijzonder? De vloeren van Noordermeer Woning- & Projectinrichting zijn vervaardigd met biologische ingrediënten zoals lijnzaadolie, houtmeel, hars en jute. Dit betekent dat je kunt genieten van een elegante vloer die vrij is van schadelijke chemicaliën en PVC. Bovendien is Marmoleum biologisch afbreekbaar, waardoor het aan het einde van zijn levensduur niet bijdraagt aan stortplaatsen.

Comfort en functionaliteit

Kies voor de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van Marmoleum bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting. Laat je inspireren door ons diverse aanbod, vertrouw op onze vakkundige installatie en geniet van een vloer die niet alleen een statement maakt, maar ook comfort en functionaliteit biedt.

Goed onderhouden

Het onderhoud van je Marmoleumvloer is eenvoudig en lonend. Met de natuurlijke duurzaamheid van Marmoleum blijft je vloer jarenlang mooi en stralend. Regelmatig stofzuigen of vegen helpt om stof en vuil te verwijderen en krassen te voorkomen. Gebruik voor dagelijkse reiniging een vochtige doek of dweil met een mild schoonmaakmiddel en warm water. Vermijd agressieve chemicaliën en schurende materialen, want Marmoleum behoudt zijn glans en kleur op natuurlijke wijze. Uiteraard adviseren onze experts u graag!

Wij adviseren je graag

Marmoleum vloeren kopen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout?

Bezoek onze showroom