Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

  • Een compleet interieur

    Plinten bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting

Functioneel en stijlvol

Welkom bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting, dé specialist in plinten voor jouw interieur! Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige plinten aan die zowel functioneel als stijlvol zijn. Plinten zijn de perfecte afwerking voor een compleet interieur. Lees verder om meer te weten te komen over onze verschillende plintopties.

Bezoek de showroom
Luxueuze hoogte

Wil je een luxueuze uitstraling creëren in je interieur? Overweeg dan hoge plinten. Hoge plinten voegen elegantie en grandeur toe aan elke ruimte. Ze vergroten de visuele hoogte van de kamer en geven een gevoel van ruimte en stijl. Onze collectie hoge plinten biedt verschillende ontwerpen en afwerkingen, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw smaak en interieur.

Eikenhouten plinten

Eikenhouten plinten zijn geliefd om hun natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Het warme en karaktervolle uiterlijk van eikenhout voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Bovendien zijn eikenhouten plinten verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals onbehandeld, gelakt of geolied, waardoor je ze perfect kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Mdf-plinten

Mdf-plinten, gemaakt van medium-density fiberboard, zijn een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid en betaalbaarheid. Ze bieden een strakke en naadloze afwerking en zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afmetingen. Mdf-plinten kunnen gemakkelijk worden geschilderd, zodat je ze kunt aanpassen aan elke kleurenschema en interieurstijl.

Tot in de puntjes verzorgd bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting

Plinten vormen een essentieel onderdeel van elk interieurontwerp. Ze dienen niet alleen als decoratieve afwerking, maar hebben ook praktische voordelen. Plinten beschermen de onderkant van je muren tegen stoten, krassen en slijtage, waardoor ze de levensduur van je interieur verlengen. Daarnaast verbergen ze eventuele kabels, leidingen en oneffenheden langs de vloer, wat zorgt voor een nette en opgeruimde uitstraling. Met de juiste plinten geef je jouw ruimtes een stijlvolle en verzorgde afwerking.

Kom langs voor advies

Plinten kopen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout?

Bezoek onze showroom