Maak je interieur af met een vloerkleed

Een vloerkleed kopen bij Noordermeer

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Gangbare afmetingen of perfect voor jou op maat gemaakt
  • Afgeleverd bij jou thuis
"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, structuren en dessins. Van heerlijk wol tot fraai synthetisch. De keuze uit onze collectie is zo groot dat het wellicht het beste is om langs te komen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Een comfortabel vloerkleed in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout

Breek de vloer met een trendy vloerkleed. Een karpet kan als een verfrissende eye-catcher functioneren in je woonkamer.

Maak bijvoorbeeld een vloerkleed onderdeel van je zithoek: dan heb je ook geen koude en harde vloer onder je voeten. Ga je voor een zacht hoogpolig vloerkleed, of past een vintage vloerkleed veel beter in je interieur? Noordermeer Wonen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout kan veel over vloerkleden vertellen.

Een vloerkleed reinigen

Een vloerkleed kun je goed onderhouden met een stofzuiger. Komen er vlekken in: gebruik dan goede reinigingsproducten. Noordermeer Wonen in Noordwijkerhout helpt je graag op weg met het kiezen van de juiste producten.

Wij zijn al jaren specialist op het gebied van tapijt, vloerkleden en andere vloeren en geven je graag tips en adviezen. Wil je meer weten, maak dan een afspraak bij ons in Noordwijkerhout.

De grote merken van Noordermeer Wonen

Bij Noordermeer Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook