Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

De eerste indruk

Deurmatten zijn de perfecte manier om je huis bij binnenkomst al gezellig te maken én het biedt bescherming voor je prachtige vloer. Wist je dat zand en water wat van buiten meegenomen wordt de grootste boosdoeners zijn voor vloerschade? Onze matten zijn vervaardigd met expertise en zorg, waardoor ze vocht en vuil effectief absorberen. Zo blijft je vloer schoon en behoudt hij zijn kwaliteit langer.

Bezoek onze showroom
Droogloop- of schoonloopmat

Het belang van een schone en mooie vloer staat centraal. Beide soorten zorgen ervoor dat je vloer beschermd blijft tegen vuil en vocht. Toch zijn er een aantal verschillen tussen deze entreematten.

Een droogloopmat met zachte polen neemt voornamelijk vocht op, terwijl een schoonloopmat met harde kunststofvezels het vuil van je schoenen schraapt. Twijfel je nog over welke mat het meest geschikt is voor jou? Maak je geen zorgen, bij ons krijg je advies van een professional met kennis en ervaring die tot in de puntjes meedenkt.

Deurmatten op maat voor jouw comfort

Natuurlijk is een deurmat veel meer dan alleen een mooie entree. Met de juiste deurmat houd je niet alleen je vloer schoon, maar bespaar je ook op onderhoudskosten en voorkom je het uitglijden op een vochtige vloer. Wij zorgen ervoor dat je de perfecte deurmat hebt die bij je deur past. Of je nu een droogloopmat zoekt voor een harde vloerbedekking of een schoonloopmat voor een zachte vloerbedekking, wij bieden je maatwerk.

Een kritische blik

Onze expert zorgt ervoor dat er kritisch wordt gekeken naar de benodigde looplengte en de ideale plaatsing. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw deurmat perfect functioneert, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Of je nu een deurmat nodig hebt voor thuis of voor je bedrijfspand, bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting vind je deurmatten in verschillende vormen, kleuren en maten. Wij creëren jouw deurmat op maat.

Kom langs voor advies op maat

Deurmat kopen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout?

Bezoek onze showroom