Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

De ultieme mix van stijl en gemak

✔ Volledige afwerking en montage ✔ Elektrische bediening ✔ Met oog voor detail

Rolgordijnen gemaakt op maat, perfect passend bij jouw stijl en wensen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat je verrassen.

Bezoek de showroom
Compleet in orde

Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een rolgordijn? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Van de stofkeuze tot de afmetingen en de afwerking. We beginnen met de stofeigenschappen van jouw rolgordijn. Kies uit geluidswerende, vlamvertragende, vochtbestendige of vuilafstotende stoffen. Maak het rolgordijn vervolgens helemaal uniek met de afwerking. Of je nu gaat voor een luxe koof aan de bovenkant of een houten of aluminium onderlat, jouw rolgordijn straalt.

Voor ieder raam een oplossing

Niet alleen voor standaard ramen, maar ook voor dakramen en draai-kiepramen. Of je nu een rolgordijn zoekt voor de woonkamer, slaapkamer of badkamer, Noordermeer Woning- & Projectinrichting heeft voor elke kamer de perfecte oplossing. Een rolgordijn is geschikt voor ieder raam; groot, klein, dakraam of draai-kiepraam. En geen zorgen over de montage, want we bieden diverse bevestigingsmogelijkheden, zoals klemsteunen of plakstrips. Twijfel je over de geschiktheid voor jouw raam? Onze vakmensen komen graag bij je langs om alles nauwkeurig op te meten.

Elektrisch gemak

Geniet van ultiem gemak met elektrische rolgordijnen. Bedien jouw rolgordijn met één druk op de knop, waar je ook bent. Met onze op maat gemaakte bedieningssystemen wordt comfortabel wonen werkelijkheid. Kies voor een afstandsbediening of maak gebruik van de handige app op je smartphone of tablet. Wil je liever de klassieke bediening met een ketting? Dat kan natuurlijk ook, jouw wensen staan centraal.

Wanneer je rolgordijnen wilt kopen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout, ben je bij Noordermeer Woning- & Projectinrichting aan het juiste adres.

Rolgordijnen kopen in de regio Noordwijk, Lisse en Voorhout?
Bezoek onze showroom